Ahad, 31 Oktober 2010

kenapa saya minat Hello Kitty?

semuanya sebab dia!!!!





hehehe..mr alien ni peminat Hello Kitty. masa awal2 kenal dulu, dia cakap dia memang suka Hello Kitty. sebab bulat dan kiut. sbb tu dia cakap dia suka kat saya. boleh?? sbb saya bulat, kaki pendak..cuma tak kiut T_T


lepas dia cakap dia minat Hello Kitty, saya pun jadi minat Hello Kitty. lama-lama jadi addict dgn Hello Kitty.


sebab tu jugaklah saya jadi nak memiliki semua barang Hello Kitty..jadi gerammm sangat tgk brg2 Hello Kitty. ni semua salah dia.. :p

hello kitty comel.

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

6 ulasan:

tiefazatie berkata...

sgt cumil la kmu...hihi

Miss MiraAida berkata...

hellokitty mmg comel..ngeee

me suya berkata...

so sweet mr allien tuu
pinjam boleh??hehehe

Hanim Mahali berkata...

mr alien tu macam hello kitty .... teeheehee..

ayu jazari berkata...

oooooooooo..baru tau..heheh~

Hunny Kitty berkata...

heheh so cute bila lelaki minat hello kitty..sama mcm my hubby n ai....disebabkan hK jugak la bertemu jodoh kami~

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat