Khamis, 12 Mac 2009

RM 1315 + RM 480 = ???????

tu lah soalan yang lecturer tqah tanya kat tqah ptg tadi...dah la masa tu tgh lost...terkial2 tqah mengira....hehehehe.. :-p

sebenarnya, esok tqah dan kawan2 yang lain, akan pergi ke trip akademik kat johor bahru...JB???? bestnya!!!! xsabar nak pegi...hehehe...tqah dilantik sebagai bendahari utk trip kali ni..sepatutnya hari ni tqah bentangkan belanjawan (chewah...belanjawan ke??) untuk trip ke JB esok...

opss! sepatutnya bukan esok....tapi dah hari ni...skarang dah pukul 2 pagi...dah masuk 12hb..belanjawan untuk ke JB :-

RM 1315 - duit drp HEP
RM 480 - duit kelas (RM20 seorg)
= RM1795

perbelanjaannya pulak:-
RM 130 - faxes
RM 1200 - penginapan
RM 50 - roti dan air mineral utk breakfast
RM 312 - tiket masuk ke air terjun kat Kota Tinggi
RM 50 - report

bakinya, tinggallah RM 53...lecturer tqah, puan aisyah suruh tqah kutip lagi rm10 seorg..
duit tu akan digunakan utk makan2 di Stulang...
sebenarnya, tqah rasa trip tqah ni lebih kepada bercuti daripada trip akademik...hehehe..

tqah akan pegi ke 3 buah hospital di JB, hospital Sultan Ismail, Hospital Sultanah Aminah dan KPJ...tqah pegi utk tgk foodservice operationnya...pastu mgkin jgk tgk2 jabatan dietetiknya...lawatan ni mungkin amat berguna utk tqah, sbb tqah akan dapat pendedahan awal utk ke latihan industri semester depan... :-)

pastu, selain pegi ke 3 hospital ni, puan aisyah dah buat jadual utk jln2...dlm 6 tempat..melebihi tempat2 utk lwatan akademik...hehehe.. :-p nanti tqah cerita tempat2 yang tqah pegi ye...beserta gambarnya sekali bila tqah balik dari JB nanti...sebenarnya tqah nak wat cerita lain, nak letak gambar, tapi cik aida, junior tqah xhantar lagi card reader tqah...huhuhu...

lawatan ke JB ni bermula 12/3 - 15/3... tqah mmg excited sgt nak pegi JB, sbb my prince belajar kat kolej radiografi kat sana...di Hospital Sultanah Aminah...tapi jadual tqah byk clash dgn dia...mungkin xdpt jumpa....sob...sob...sobbb... :'(

tp tqah menaruh harapan lagi dpt berjumpa dia...doakan tqah ye!!! :-p hehehehe....malunya sayaaaaa......... :">

2 ulasan:

h@na berkata...

wah..bestnyer...
xpenah g jb pown
johor pon xpenah jejak agik
ahaks
nak ikot!!!

NurulAinWASI berkata...

hehehe. tiqah nyer prince tu name kamal ko?
hehehe.
hok tqah penah tunjuk ko ain mase kuiz sains nasional.
yo ko?
ko ain saloh ore.
hihihi

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat