Selasa, 3 Mac 2009

biskut butter...butter cookies


assalamualaikum semua..
tqah skarang kat rumah...hehehe..
kat terengganu, hari rabu cuti sempena hari keputeraan terengganu..
spatutnya hari rabu je, tapi tqah wat cuti sendiri start hari isnin lagi...
hehehehe...

oh ya...sape kat sini penah mkn butter cookies?? sedap kan??? :-p
hehehehe...hari tu tqah pegi cosway..
nak beli bedak miyami...pastu ternampak biskut butter tu..
terus tqah beli..tiba2 je melayang duit rm13...hehehe..
biskut tu mmg btul2 buat tqah terkenang masa kecik2 dulu..
masa kecik dulu tiap kali nak makan biskut tu, mesti ada je...hehehe..
mmg biskut kegemaran tqah tu..
kawan tqah, najiha pun ada ckp benda yang sama...hehehe..
biskut mcm nostalgia kat dia..mcm2 kami borak pasal biskut butter ni...hahaha..

semlm tqah pegi kbmall dgn umi, sbb tgh semangat nak mkn biskut butter ni, merata tqah cari...akhirnya jumpa jgk...hehehe..
harganya pun xmahal pun...xtau la nape dulu umi tqah berhenti beli biskut ni..
rasanya sbb mahal kot..
pastu, balik rumah xsabar2 tqah bukak biskut tu..
tapi mmg mengecewakan, rasanya xsama mcm dulu..
xsedap sgt...huhuhu.. :-(
nilah rupa tin biskut butter yang tqah suka masa kecik dulu...hehehe..lepas cari dlm google akhirnya jumpa..

emmm...habislah kisah biskut butter yang entah apa2 ni.. :-p byk lagi yng tqah nak tulis sebenarnya..nak tulis pasal perjalanan balik dari dungun ke kb, pasal pergi ke restoran cerana untuk kursus ETR 300 tqah tu, pastu mkn2 kat gadung bersama kwn2...tapi tqah lupa nak wat balik memory card reader...xdapat nak letak gambar2 dlm entri tqah nanti...
mungkin bosan utk org lain, tapi bila tqah dah habis belajar nanti, mesti tqah rindu suasana2 tu bila baca entri tqah nanti...hehehe..

oklah, kat sini dulu...babai...

3 ulasan:

khairul onggon berkata...

KBmall lame dah takgi... dua tahun lepas 2-3 kali sy outstation Kelantan.. KB mall le tempat membusykan diri.. hehehe... Sekut butter ni mmg peberet saye... ade cerita juga ngan sekut ni... tp biarlah rahsia hehehe...

h@na berkata...

argh..
biskut2
teringin nak mkn biskut
biskut chipsmore
biskut teddy
biskut butter pown xkurang juge
hehehe

kokokrunch berkata...

eh..biskot butter yg design mcm dulu2 tu bukan ada lagik ke? teringin laa plak nak makan.. ni tiqah laa ni.. wat entry citer pasal biskut butter..;p

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat