Khamis, 12 Januari 2012

Impian ke UK hancur berkecai? AirAsia menggantungkan tiket ke London, Paris, India bermula April 2012.

Salam semua.. sebelum ni, saya dah buat pembelian tiket ke UK pada 18 Mei 2012..tapi, ptg tadi time check email, jumpa email ni:


APA? DIGANTUNG?? mula2, saya ingat ni email bukan dari airasia. mungkin ada email palsu, rupanya memang betul. :( macam mana ni.. kalau nak transfer ke penerbangan lain, risau tak cukup tempat. sebab bergantung kepada availability. :'(



nak tau tak apa alasan airasia buat macam ni:



adoi...kenapa time saya nak pegi barulah jadi macam ni. sedihhhh..nak pegi UK. nak main-main dengan Rayyan. nak jalan-jalan kat sana. baru je fikir nak 'lari' dari Malaysia beberapa bulan. :'(


harap-harap ada flight ganti. amin. kalau tak, memang mimpi tinggal mimpi je lah. :( risau takde flight ganti sbb Mei tu org dah nak cuti sekolah.. :(

4 ulasan:

Cik Fasyareena berkata...

cian ke tqah.insyaAllah xdop gapo2..;)

abes angan2 tqah nk g sane..

iMBobo berkata...

kesiannya..try guna MAS pula :)

Tanpa Nama berkata...

nasiblah guna tambang murah...

Tanpa Nama berkata...

nasiblah guna tambang murah..tak cukup bajet laa tuu..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat