Khamis, 17 Februari 2011

Rindukan blog


dah pertengahan bulan february, tapi hanya satu entri yang ada? terukkkkk betul!
bukannya bz sangat sampai tak ada masa, tapi internet sangat slow..
takkan la nak g library semata-mata nak update blog kan?
kalau g library, mesti byk lagi kerja lain yang nak dibuat..hehe.. :')

oh ya, next week and next two week, the most busiest week for me.
hari ahad, 3 test.
hari isnin, kelas sampai malam dari pagi.
hari selasa, 2 test.
hari rabu, tak ada apa2.
hari khamis, trip ke KL.

minggu depan, presentation..
research proposal saya pun belum mula buat lagi? camno ni? :P


oklah, ini sahaja buat masa ni..nasib baik teha bg pinjam broadband dia yang laju jugak buat sementara waktu ni..thanks teha..


doakan semua kerja saya berjalan dengan lancar ye..hope my life becomes better from day to day.. :)


bye!


2 ulasan:

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun berkata...

kita serupa (^_____^ jarang update belog .

ardinihumaira berkata...

Goodluck ;)

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat