Selasa, 8 Mei 2012

Impian Tercapai

Salam semua. 

Dah lamaaaaa sangat sangat sangat tak update, sebabnya..internet kat rumah rosak. moden terbakar..sejak dua menjak ni, kelantan selalu sgt hujan lebat kilat petir petang atau malam. hari tu tak sempat nak menyelamatkan modem, terus terbakar..

Ni nasib baik ada jugak encik alien yang sudi pinjamkan broadband 3 hari. hehe. dapat la online kjp, utk ambik orders di facebook. :')

Oh ya, cuma nak kongsi satu impian tercapai. tanggal 5/5/12 lepas, saya beli ini:




Alhamdulillah..salah satu pencapaian hidup. :') jarang dapat beli benda mahal2..bkn senang nak kumpul duit wooo! 

kat kedai, lama fikir nak pilih canon atau nikon. tapi sebab dah lama survey canon tiap kali online, saya pilih canon walaupun abah minat nikon. hehehe.


oklah, ini sahaja entri kali ni yang tak berapa nak berupdate. :P bye!


4 ulasan:

YaNa Yassin berkata...

Waah, best lah. Tahniah. Impian YY jugak nak beli DSLR. auww, bilakah tercapai?? :))

d0tbl0gsp0td0tk0m berkata...

wow!!...dapat kamera..... huhuhu

teman masih tak mampu lagi nak beli mende tu......

RazFiRa berkata...

wahh bestnye .. :)

pasni amek gamba cantik2 ea

ct cheery berkata...

sukewnyer die...i pun dah lama ngidam nak benda alah tu 2 tp xde rezki dapt yg kecik pun ok lah..huhu..salam perkenalan

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat